Wij zijn een Sinterklaasorganisatie in Heerhugowaard. Ons team wordt gedragen door vrijwilligers die het Sinterklaasfeest een warm hart toedragen en er alles aan doen om deze mooie traditie op een warme en gezellige wijze in ere te houden. Behalve huisbezoeken en bezoeken aan scholen en bedrijven, verzorgen wij ook grotere Sinterklaasshows en evenementen.

Al onze  teamleden treden op zonder commerciële bedoelingen. Alle opbrengsten voor onze optredens worden gereserveerd voor onderhoud en aanschaf van kleding, haarwerken, schmink, attributen, etc. Daar besteden wij dan ook erg veel tijd aan, zodat we altijd goed verzorgd verschijnen. Daarbij streven wij ook altijd naar een hoogwaardig niveau. Dit perfectionisme, dat eveneens in ons spel voorop staat, resulteert in een Sinterklaas met gevolg dat zelfs bij de volwassenen respect afdwingt.

En omdat wij ook graag het feest vieren met een groot Sinterklaashart, verzorgen wij ieder jaar vele goede doelen bezoeken waar wij ons belangeloos voor inzetten. In samenwerking met Stichting Twinkle Stars te Medemblik kiezen wij jaarlijks ook 15 tot 30 gezinnen uit die op of onder de armoedegrens leven, om gratis op bezoek te gaan. Wij brengen voor ieder kind dan meerdere nieuwe cadeautjes mee die Stichting Twinkle Stars voor hen verzorgt.

Kortom, zodra u ons boekt voor een bezoek bij u thuis of uw bedrijf, dan steunt u direct ook prachtige goede doelen.